sobota 4. dubna 2015

Akce #1 - Noví hráči

Začátek: 4. 4. 2015 / 16:00:00
Konec: 1. 5. 2015 / 23:59:59
Pointa: (překvapivě) sehnat nové hráče
Odměna: 1 Hvězda za každého hráče + další Hvězda pokud hráč zůstane aktivní dýl jak herní týden (=21 dní v realitě)

Popis:
Myslím, že netřeba se příliš rozepisovat, protože s klasickou akcí tohoto ražení se snad setkal už každý, kdo kdy hrál nějaké RPG fórum.
Ale přecejen, shrňme si to - jde o to, sehnat na Möien nové hráče, ať je nás víc. Můžete propagovat na jiných RPGčkách, překecat známé (xD), shánět lidi přes skype nebo facebook.. to není nijak omezeno. Hráč, kterého přivedete musí uvést do registrace vaše jméno ( - otázka "kdo vás přivedl"). Za to se vám přičte bod. Pokud hráč vydrží déle jak herní týden / 21 dní reálného času aktivně hrát, přičítá se vám druhý bod.
Na konci akce se všechny body sečtou a přidělí se odměny (viz bod odměna). A ten, kdo bude mít na konci bodů nejvíce (v případě že bude jeden, max. dva) získá nějakou cenu navíc! (pravděpodobně nějakou magii..)

Varování: Nezkoušejte si nahrabat body vytvářením multiúčtů! 1) není to fér, 2) pokud najednou někdo přivede pět odnikud se zjevivšiv hráčů, kteří všichni píšou úplně stejným stylem a po prvních pár dnech fórum opustí.. je to trošku nápadný, ne? 3) Moriko je dcera dvou ajťáků.. ono objevit mulťák není zas tak těžký.. muhehe. Pokud se přecejen nějaký "mulťák" objeví.. budou sankce!

Žádné komentáře:

Okomentovat