pondělí 23. března 2015

Ukázková registrace - "Kersa B. Hikardenn"

Rozhodli jsme se, že sem vložíme "ukázkovou" registraci, prostě vzor, jak by asi taková registrace měla vypadat. Kersa Brienne Hikardenn je postava, kterou jsem vymyslela, není součástí příběhu a je zakázáno ji kopírovat. Můžete se insporivat, ale pokud budete z této registrace něco kopírovat, počítejte s nepřijetím!
_____________________________________________________
Takto vyplněnou registraci pošlete (ideálně v příloze ve formátu .doc, .docx nebo .odt) na e-mail gate2moien@seznam.cz s předmětem Registrace - *jméno-vaší-postavy*
_____________________________________________________
Základní informace
Jméno – Kersa Hikardenn
Věk – 17
Druhé jméno – Brienne
Pohlaví – žena
Rasa-člověk(kočovník)
Pravák nebo levák? Pravák
_____________________________________________________
Vzhled / 3-10 řádků
Kersa je středně vysoké postavy, má útlé ramena a dlouhé nohy. Kůži má tmavou. Obličej má kulatý, s malým, knoflíkovým nosem, na kterém vynikají velké, hluboké, čokoládově hnědé oči, zvýrazněné tmavými proužky pod nimi, což je tradice jejího kmenu. Na tváři jí hraje milý úsměv, ale nenechte se zmást – nechcete ji potkat naštvanou! Obličej lemují kadeře barvy havraního peří, které jí sahají k lopatkám, ovšem většinou je nosí stáhnuté do dvou culíků, aby jí nepřekážely.
Nosí žluté a světle hnědé oblečení, volnou košili s dlouhými rukávy a kalhoty, obojí z prodyšné látky. U opasku jí většinou vysí chopeš nebo toulec s šípy.
_____________________________________________________
Historie / minimálně 10 řádků
Kersa se narodila v malé vesničce Aka-es-Maat, nepříliš vzdálené od Batesopolis, jako nejmladší dcera Zerasse „Půlruky“ a Erny Hikardenn. Tam vyrůstala zhruba do svých osmi let (její sestře Weině bylo devět, bratrovi Orsassovi dvanáct), poté se její rodina připojila ke kočovné části kmene a nyní už devět let putuje po Poušti, mezi vesnicemi a městy, spolu s ostatními skupuje zboží a v Trhovním městě ho pak prodává. Během cest si osvojila umění lovu, ve střelbě z luku se vyrovnala nejlepším v kmeni a potkala se s pouštními elfy, kteří jí pomohli zlepšovat se ve schopnosti mentální nadvlády. Díky cestování a obchodování se také naučila dobře počítat a číst.
Zhruba před rokem její rodina získala velmi významné postavení v kmeni, protože po smrti starého vůdce Egrana byl stařešinou zvolen Černovousý Tegess, starší bratr Kersiného otce.
_____________________________________________________
Osobnost / minimálně 3 řádky
Kersa je milá, ochotná a přátelská dívka, ale energická a výbušná. Dokáže se snadno vytočit a když se pak naštve.. chraňte vás všichni bohové Maatu! Má ráda společnost, ale ve velkých skupinách (za velkou skupinu považuje větší počet lidí než její kmen, čili více než 40 lidí) nebo obklopena velkým množstvím cizích lidí se cítí nesvá. Má ráda soupeření a občas má problémy přiznat porážku.
_____________________________________________________
Rodina
Matka – Erna Hikardenn (původně Kirsaen)
Otec – Zerass „Půlruka“ Hikardenn
Sourozenci – sestra Weirna, bratr Orsass
Jiní příbuzní – strýc Černovousý Tegess (z otcovy strany, vůdce kmene)
Nevlastní příbuzní -
_____________________________________________________
Fyzické schopnosti
Rychlost 4/10
Síla 4/10
Výdrž 7/10
U lidí mladších než 16 a starších než 50 let = max. 10 celkem
U lidí starších než 16 a mladších než 50 let = max. 15 celkem
U elfů mladších než 50 a starších než 150 let = max. 15 celkem
U elfů starších než 50 a mladších než 150 let = max. 20 celkem
_____________________________________________________
Bojové schopnosti
Boj s chopešem* 4/10
Střelba z luku (jezdeckého)* 6/10
Obrana 1/10
Rychlost (obratnost) 2/10
U lidí mladších než 16 a starších než 50 let = max. 13
U lidí starších než 16 a mladších než 50 let = max. 16
U elfů mladších než 50 a starších než 150 let = max. 16
U elfů starších než 50 a mladších než 150 let = max. 19
*Pokud bojujete s jinou zbraní (sekera, srp, kuše, prak etc.), uvádějte schopnost s danou zbraní, nemá smysl, aby kopitník uváděl zručnost s mečem!
____________________________________________________
Zbraně
  • Maximálně čtyři kusy (svůj arzenál můžeš rozšiřovat)
  • Jak vypadají, z čeho jsou vyrobené..?
·         Kersa používá bronzový chopeš, zahnutý meč hodně rozšířený v pouštních oblastech, protože je lehký a účinný. Tento chopeš je už dost starý, ale je to mistrovská práce, rukojeť je obalena v černé kůži a čepel chrání prastaré ochranné symboly boha Bese). Dostala ho od svého otce a váží si ho nade vše
·         Také vlastní malý jezdecký luk z tmavého dřeva, spolu se sadou třinácti šípů s letkami z havraního peří, jež nosí v toulci u levého boku
·         Poslední její zbraní jsou dvě malé vrhací dýky
____________________________________________________
Inventář
  • Pokud máte nějaké bylinky, lektvary, svitky, jídlo, vypište zde
  • Automaticky začínáte se zásobou jídla a vody na dva dny a nějaký základní peněžní obnos (upřesníme později)
o    Kožený měšec, v němž nemá peníze, ale věci, které jsou pro ni cenné nebo se k nim váží významné vzpomínky (černý oblázek z rodné vesničky, dráp prvního pouštního králíka, jež zabila, přívěsek ve tvaru kola s deseti loukotěmi, symbolizujícími deset hlavních bohů maatu, koženou šňůrku s zlatým kroužkem, jež získala od pouštního elfa v Trhovním městě a další drobnosti)
____________________________________________________
Magie
Základní živel: oheň
Živel, pro který máš přírodní nadání:* oheň
Schopnosti: mentální nadvláda (pokročilá úroveň)
Na začátku ovládáte svůj živel na základní (začátečnické) úrovni, k tomu si můžete vybrat 1 sekundární  a 1 terciální schopnost (také na začátečnické úrovni) popřípadě jenom jednu z nich na pokročilé úrovni. Elfové mají možnost začínat s třemi schopnostmi. Opět - postupně se zlepšujete!
*Každý má od přírody nadání k nějakému živlu a tento živel mu půjde ovládat nejsnaději, ovšem není povinné se řídit tím, jaké máte přirozené nadání, jen bude chtít víc práce naučit se jiné živly ovládat.
___________________________________________________
Doplňkové
Obrázek
Četl jsi pravidla?
Kdo tě přivedl? -
Víra – vyznává náboženství Maatu
Respektuje tvá postava zákony? Ano, zákony ctí a velmi si jich váží
Kde se nachází tvá postava na začátku příběhu? Jak se tam dostala? V Trhovním městě na západě Pouště, kam přicestovala se svým kmenem obchodovat

Žádné komentáře:

Okomentovat